Σε διευκρινίσεις σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας εργαζόμενου στα μαγειρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, προχωρεί με δήλωσή του το μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων ΠΓΝΛ και Γενικός Σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Κωνσταντίνος Λαρίσης.

Αναλυτικά τονίζει πως «σχετικά με το κομμάτι της δήλωσης μου που αναφέρεται σε σκουριασμένα καζάνια. Συγκεκριμένα στο τέλος της δήλωσης μου έλεγε: “Σαν σωματείο μαζί με τους γιατρούς θα δούμε το θέμα διότι έχουμε πληροφορηθεί πως υπάρχουν και κάποια άλλα προβλήματα στα μαγειρεία, όπως σκουριασμένα καζάνια και θα εκδώσουμε σύντομα μια ανακοίνωση διότι θα πρέπει να λυθούν όσα θέματα υπάρχουν, έτσι ώστε να αποφευχθούν και άλλα παρόμοια περιστατικά».”

Κάνω σαφές ότι αναφέρθηκα για καζάνι που είναι εκτός λειτουργίας και αυτονόητο είναι ότι δεν σχετίζεται με την σίτιση ασθενών και γιατρών. Η οποία σίτιση  είναι απολύτως ασφαλείς για ασθενείς και γιατρούς με τα καζάνια που είναι εντός λειτουργίας.

Η διευκρίνιση γίνεται όπως αναφέρω παραπάνω για να μην υπάρχουν παρερμηνείες. Μπορεί κάποιοι κύκλοι εντός ή εκτός νοσοκομείου να την εκμεταλλευτούν και να την ερμηνεύσουν κατά το δοκούν.

Όσο για τυχόν υποδείξεις, απειλές ή εσκεμμένες στρεβλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα από οποιονδήποτε δηλώνω δημοσίως ότι θα τις αντιμετωπίσω με όλα τα νόμιμα μέσα  πρωτίστως για την ασφάλεια των ασθενών και δευτερευόντως του ονόματός μου».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω