Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Αναμφίβολα το ποδόσφαιρο έχει εσωτερικά ένα δικό του κώδικα κοινωνικότητας.

ViberViber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το άγχος και το στρες της καθημερινότητας δεν επιτρέπει πολλές φορές να δεις “καθαρά” τι αφήνεις πίσω…

Αυτό σου το θυμίζουν παρωδικά στον χρόνο κάποιες μορφές, με τις οποίες στο παρελθόν έχεις “παλέψει” για τα ίδια ιδανικά.

Τέλος πάντων όταν με ειδοποίησε τηλεφωνικώς ο Βαγγέλης Στουρνάρας (νυν προπονητής και πρώην παίκτης και της ΑΕΛ), ότι βρίσκεται στην Λάρισα ο κοινός μας φίλος, ο Μάρκο Φέρστερ μαζί με την οικογένεια του, δεν καθυστέρησα στο να βρεθώ κοντά τους, στο Estrella της οδού Φρίξου, όπου κάθισαν.

Ο Μάρκο ένα εξαιρετικό παιδί και πολύ δυνατός παίκτης όταν αγωνιζόταν με την “βυσσινί” φανέλα της ΑΕΛ, τώρα πια δουλεύει στην Δρέσδη σε κρατικό Ίδρυμα Κοινωνικής Ασφάλισης, στην Γερμανία με την διαφορά ότι αποζημιώνει εκτός όλων των άλλων και τραυματισμένους ποδοσφαιριστές, τους οποίους το σύστημα (καμία σχέση με την Ελλάδα μας), τους συνταξιοδοτεί – από ότι μου είπε ο Μάρκο – ακόμη και αν συνεχίζουν μετά να παίζουν ποδόσφαιρο.

Η κουβέντα μας μαζί και με τον Βαγγέλη Στουρνάρα, ήταν ποικίλη και φυσικά περιλάμβανε και “χρυσές” στιγμές που ζήσαμε με την “Βασίλισσα” του Κάμπου. Τότε…

Ο Μάρκο Φέρστερ που είχε κοντά του, την σύζυγο του όπως και τα δύο του παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, αφού είδε αυτούς που αγαπάει στην χώρα μας, το Μ. Σάββατο.

Lazaros_Papadoulis @crimsonscorer.gr

 

Περισσότερα εδω!

FacebookFacebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google NewsGoogle News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω