Το Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με την VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, λαμβάνοντας υπόψη τα διαθέσιμα και αναμενόμενα χρηματοδοτικά εργαλεία για την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων, διοργανώνουν ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση για τα μέλη του Επιμελητηρίου στις 30-10-2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16.00, με στόχο την προβολή των χρηματοδοτικών λύσεων για την ενίσχυση της της ανταγωνιστικότητας, της εξωστρέφειας και ρευστότητας των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους.

Χρηματοδοτικά κίνητρα όπως τα επιδοτούμενα προγράμματα για τους τομείς της βιομηχανίας, της παροχής υπηρεσιών, της μεταποίησης γεωργικών προϊόντων και του τουρισμού αποτελούν εξαιρετικές ευκαιρίες για τη βιώσιμη ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό των ελληνικών επιχειρήσεων.

Επιπλέον, τα διαθέσιμα δανειακά προγράμματα με επιδοτούμενο επιτόκιο, χαμηλές εξασφαλίσεις και επιπλέον ευνοϊκούς όρους αποτελούν διέξοδο για τις επιχειρήσεις που αναζητούν χρηματοδοτικές λύσεις για κεφάλαιο κίνησης ή/και κεφάλαια για την στήριξη των επενδύσεών τους.

Πρόγραμμα της εκδήλωσης

Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σ. Γιαννακόπουλο

Χρηματοδοτικά εργαλεία για τη βιώσιμη ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων

· Κώστας Βαμβακάς

CEO & Founder, VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

· Γιώργος Μαντζαβέλας

Business Consultant Manager, VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

Το link της εκδήλωσης (ZOOM) θα το βρείτε αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας στην καρτέλα (Ενημέρωση à Ημερίδες/Εκδηλώσεις)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω