Διαγωνισμό για τη συντήρηση πρασίνου του πάρκου των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης θα πραγματοποιήσει ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, ο οποίος κοινοποίησε πρόσκληση ενδιαφέροντος για κάθε ενδιαφερόμενο.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 18.000 ευρώ.

Το έργο αφορά στο κούρεμα του πρασίνου και το κλάδεμα των δέντρων, το κλάδεμα των θάμνων, το βοτάνισμα του χώρου των φυτών και τη συντήρηση του υφιστάμενου δικτύου άρδευσης στο πάρκο, το οποίο καταλαμβάνει έκταση 23 στρεμμάτων.

Επιπλέον, τη συντήρηση των δέντρων τύπου Λέιλαντ και τη συντήρηση του αρδευτικού συστήματος που βρίσκονται στην περίφραξη του εμπορικού λιμένος, που συνορεύει με τη συνοικία του Παλαιού Λιμεναρχείου.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι δώδεκα μήνες αρχής γενομένης από τις 20 Μαΐου. Οι προσφορές θα πρέπει να έχουν κατατεθεί στο Τμήμα Διοικητικό/Πρωτόκολλα του Οργανισμού Λιμένος το αργότερο μέχρι τις 22 Απριλίου στις 12:00.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα που παρέχουν υπηρεσίες κηπουρικής ή περιποίησης πρασίνου.

Πρόσληψη τεχνικού συμβούλου

Παράλληλα, ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου θα προχωρήσει στην πρόσληψη τεχνικού συμβούλου για την υποβοήθηση της Τεχνικής του Υπηρεσίας στη σύνταξη της μελέτης ολοκλήρωσης του προβλήτα Νο 3.

Η ολοκλήρωση θα γίνει σύμφωνα με master plan του λιμένα Βόλου. Το συνολικό μήκος του κρηπιδώματος που απομένει για την ολοκλήρωση της ανατολικής πλευράς και της κεφαλής του προβλήτα ανέρχεται σε 450μ.Το κρηπίδωμα θα αποτελείται από στήλες τεχνητών ογκολίθων. Στη μελέτη θα περιλαμβάνονται οι αναγκαίες επιχώσεις και επιστρώσεις για την κατασκευή χερσαίας ζώνης πλάτους 50μ πίσω από τους κρηπιδότοιχους.

Ο ανάδοχος θα υποβοηθήσει την ΟΛΒ κατά την δημοπράτηση του διαγωνισμού μέχρι την συμβασιοποίηση.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, οποιασδήποτε νομικής μορφής, που έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών τα τελευταία 20 έτη σε μελέτες λιμενικών έργων.

Οι προσφορές μπορούν να κατατεθούν στον ΟΛΒ μέχρι τις 20 Απριλίου στις 10:00.

Τέλος, ο ΟΛΒ εξέδωσε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επιλογή αναδόχου για το έργο «Επέκταση δικτύου ηλεκτρικής ισχύος και ύδατος στον κεντρικό προβλήτα και εγκατάσταση πέντε κιβωτίων παροχών (pillar).

Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για τον διαγωνισμό για τη συντήρηση του πρασίνου όσο και για την πρόσληψη του τεχνικού συμβούλου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, στη διεύθυνση www.port-volos.gr

Περισσότερα Εδω