Τι και αν έχουν χωρίσει, φαίνεται πως ο James Καφετζής τρέφει ακόμη συναισθήματα για την πρώην σύντροφό του, Maxine, την οποία όπως όλα δείχνουν… έχει σκοπό να την κερδίσει ξανά!

Ο δημοφιλής παίκτης του Survivor, ο οποίος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, είχε αποκαλύψει ότι είχε χωρίσει από τη σχέση του, ωστόσο πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης έγινε μια προσπάθεια επανασύνδεσης, η οποία έμεινε στη μέση! Τώρα που επέστρεψε, ο James Καφετζής θα βάλει τα δυνατά του για να είναι ξανά με την πανέμορφη Maxine!

Διάβασε επίσης: Τζέιμς Καφετζής: Αυτή είναι η εντυπωσιακή πρώην κοπέλα του Maxine! Δες φωτογραφίες από τη ζωή της

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης ο James δημοσίευσε μια φωτογραφία της πρώην συντρόφου του, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους θα συναντηθούν σύντομα. Ο 24χρονος boat party planner σχολίασε χιουμοριστικά… πως έπεσε παντόφλα!

Βέβαια, λίγες ώρες νωρίτερα ο James Καφετζής με μια φωτογραφία στο Instagram αποκάλυψε ότι ξεκίνησε τένις για χάρη της Τουρκάλας παίκτριας του Survivor που είχε γλυκοκοιτάξει στο πάρτι της Ένωσης. Η Άννα Μαρία Βέλλη αποφάσισε να μην το αφήσει ασχολίαστο και τάγκαρε… την Maxine κάτω από την ανάρτηση. 

Ο καλός της φίλος δεν το είδε με καλό μάτι και της απάντησε: “Hahahahaha κάτι τέτοια κάνεις και μετανιώνω που δεν σε είχα δώσει με την ατομική ασυλία”. Αφού είδε ότι θα έπεφτε παντόφλα… ανέβασε φωτογραφία και της πρώην αγαπημένης του, ώστε να τις έχει όλες χαρούμενες!

Περισσότερα Εδω