Ο Γιάννης Πουλόπουλος το φετινό καλοκαίρι παντρεύτηκε τον σύντροφό του με πολιτικό γάμο στην Μύκονο, όπου και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή Super Κατερίνα, κρατάει την προσωπική ζωή του καλά προφυλαγμένη από τη δημοσιότητα.

Ωστόσο το απόγευμα της Πέμπτης, ο Γιάννης Πουλόπουλος δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία από τον γάμο του, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ήταν το πρώτο γκέι ζευγάρι που παντρεύτηκε στην Μύκονο!

«Έμαθα σήμερα ότι ο σύζυγος μου κι εγώ είμαστε το πρώτο gay ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και καταχωρήθηκε στο Δήμο Μυκόνου.
Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον αντιδήμαρχο πολιτισμού Σάκη Αγορογιαννη για τη διακριτικότητα με την οποία διαχειρίστηκε αυτή την τόσο όμορφη και ιδιαίτερη για εμένα και την οικογένειά μου στιγμή. Όπως επίσης και τον δήμαρχο @christosveronis και τον Δήμο για το υπέροχο γαμήλιο δώρο.
Και στα δικά σας οι ανύπαντροι και οι ανύπαντρες!» έγραψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Περισσότερα Εδω