Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 6 Οκτωβρίου θεατρικά για πρώτη φορά στην σκηνή του Ηρωδείου, με αφορμή την παράσταση «Ζωρζ & Φρέντρικ: Ποιητές του Ονείρου». Πρόκειται για ένα έργο, ύμνο στον άνθρωπο, το συναίσθημα και την πνευματική δημιουργία.

Οι δύο ηθοποιοί που αγαπήθηκαν από το κοινό για τους ρόλους τους στη σειρά «Σασμός», καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό όπου βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει από κοντά την παράσταση.

«Ο Δημήτρης είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης και ιδιαίτερα ταλαντούχος και πιστεύω ότι μέσα από τον τρόπο που ερμηνεύει, δίνει ένα συγκεκριμένο ύφος στους ρόλους του. Νομίζω ότι αναδεικνύεται η προσωπικότητά του και η λάμψη του και η καλοσύνη του μέσα από τον τρόπο που ερμηνεύει», δήλωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο φωτογραφικός του TLIFE βρέθηκε το Ηρώδειο και εξασφάλισε φωτογραφίες του Δημήτρη Λάλου με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου στη σκηνή, όπου μάγεψαν με την ερμηνεία τους το κοινό.

Άνθρωποι που βρέθηκαν στα παρασκήνια πριν από την έναρξη της παράστασης μαρτυρούν ότι ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ήταν ιδιαίτερα τρυφεροί ο ένας με τον άλλο, παρά το άγχος τους. «Λίγα λεπτά πριν βγουν στη σκηνή, η Μαριλίτα έπιασε το χέρι του Δημήτρη, κι εκείνος το δικό της και είπαν ότι όλα θα πάνε καλά», λέει άνθρωπος που βρισκόταν δίπλα τους στα παρασκήνια.

Δες τα στιγμιότυπα από το Ηρώδειο:

Αξίζει να αναφέρουμε, πως στις αρχές του Μαρτίου, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου χώρισε από τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη, ενώ και ο Δημήτρης Λάλος επέλεξε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με την Ελένη Μαυρίδου.

Περισσότερα Εδω