Για τον τρόπο που σχολιάστηκαν οι στιλιστικές της επιλογές από τα Μέσα αλλά και τη Ματούλα Ζαμάνη που κρίθηκε έντονα μετά την απόφασή της να βγάλει τη μπλούζα της πάνω στη σκηνή, μίλησε η Τζώρτζια Κεφαλά στην εκπομπή Breakfast @Star και στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά.

«Είχα τη διάθεση να ζω και το αρνητικό και το θετικό. Τα χόρτασα όλα. Δεν έχει ανοίξει ακόμα ο δρόμος για τις γυναίκες, ούτε στην επαγγελματική, ούτε και στην προσωπική τους ζωή. Ανέκαθεν σχολιαζόταν η εμφάνιση των ανθρώπων και τους κατέτασσαν σε συγκεκριμένες κατηγορίες.

Διαχειρίζομαι με κατανόηση τα σχόλια που γίνονται για το ντύσιμό μου. Δεν περίμενα ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις και θα σχολιάσει ο Τύπος τόσο αρνητικά τις στιλιστικές μου επιλογές. Δεν έχω φοβηθεί από θαυμαστές, αλλά υπήρξαν φορές που τους απέφυγα γιατί είχαν γίνει εμμονικοί», είπε η Τζώρτζια Κεφαλά.

Κλείνοντας, η Τζώρτζια Κεφαλά είπε για τη Ματούλα Ζαμάνη: «Ήταν φυσική και όμορφη η κίνησή της. Είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Αν έβγαζε τη μπλούζα του ένας άντρας δεν θα ήταν θέμα. Όσο πιο καλλίγραμμος, τόσο λιγότερες αντιδράσεις».

Περισσότερα Εδω