Για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, την ενδεχόμενη επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο αλλά και το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί μίλησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου».

«Η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή ήταν δύσκολη από την άποψη ωραρίων. Έπρεπε να δίνουμε το 110% του εαυτού μας, γιατί πρώτα από όλους εκείνος έδινε αυτό, επομένως έπρεπε να ακολουθήσουμε κι εμείς. Ήταν πολύ ωραία γιατί γελάγαμε, αλλά κάποια στιγμή δεν άντεχα, είμαι πια 62, δεν είναι ότι γέρασα και πρέπει να πάω σπίτι να περιμένω το μοιραίο, αλλά, δεν ανταποκρίνεται το σώμα. Εκεί πρέπει να ανταποκρίνεσαι και να είσαι μέσα» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.. 

«Όλα αυτά προτιμώ να τα πω όταν βγει η απόφαση του δικαστηρίου… Ελπίζω να βρει τον δρόμο του γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια να μας λείπει ο Πέτρος. Ο Πέτρος είναι μεγάλος ηθοποιός, εξαιρετικός. Εάν λοιπόν αποδειχθούν όλα αυτά ψευδή και αθωωθεί, εγώ θα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος… » είπε σε άλλο σημείο ο Θοδωρής Ρωμανίδης για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν τα πάω καλύτερα με το πρόβλημα υγείας μου, το Πάρκινσον και την Λεύκη. Δεν υπάρχει ίαση, προσπαθώ όσο μπορώ να έχω καλή ζωή, όσο σε πάει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Ρωμανίδης για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Περισσότερα Εδω