Η Σίσσυ Χρηστίδου εξέφρασε την αντίθεσή της με όσα δήλωσε η Γλυκερία σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». 

Η παρουσιάστρια του Mega, με αφορμή τη δήλωση της τραγουδίστριας για τα κοινωνικά κινήματα που αναδύονται και ενισχύονται τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της μέσα από ένα σύντομο σχόλιο.

«Διαφωνώ σε κάποια πράγματα μαζί της, κάθετα θα έλεγα, σε αυτό το κομμάτι το συγκεκριμένο προς το κλείσιμο της συνέντευξης. Δεν θεωρώ ότι φταίνε πάντα και οι δύο. Θεωρώ ότι μπορεί να φταίει μόνο η μία πλευρά τελείως, είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα. Δεν το δέχομαι αυτό», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την προβολή της σχετικής συνέντευξης.

«Καταλαβαίνω ότι μπορεί να πούμε ότι αυτά τα κινήματα μπορεί να ξεφύγουν και να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις… αλλά καλύτερα να παίρνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις παρά να μην παίρνουν καθόλου διαστάσεις θα πω εγώ. Κατά τα άλλα, με απόλυτη αγάπη και σεβασμό το λέω. Πιστεύω ότι δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Αυτή είναι η δική μου θέση και ήθελα να τοποθετηθώ.

Το «δεν χρειάζεται να κάνουμε επανάσταση»… κάποιες επαναστάσεις πρέπει να γίνονται, ξέρω γω; Παρ’ όλα αυτά, είναι τεράστια η πορεία της, αδιαμφισβήτητη, δεν το συζητάμε. Μου άρεσε και ο τρόπος που χειρίστηκε το θέμα του κουτσομπολιού ως προς το εάν υπήρξε ή όχι κόντρα με τον Χρήστο Νικολόπουλο. Το βρήκα εξαιρετικά σεβαστικό από την πλευρά της», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή βίντεο: zappIT

Περισσότερα Εδω