Ο Τρύφωνας Σαμαράς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Ο γνωστός κομμωτής μίλησε για την περίοδο που βρισκόταν στο DWTS, τα χρήματα που πήρε στο «Celebrity» στον ΣΚΑΪ αλλά και για τον Μάρκο Σεφερλή.

«Τα περνάω ωραία που είμαι εκτός τηλεόρασης, αν και μου αρέσει, πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι η δουλειά μου. Όταν έβγαινα στο DWTS, ανέβαινε στο 55%, τώρα δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα. Τα καλύτερα χρήματα που έχω πάρει ήταν στο “Celebrity”, το ποσό που έπαιρνα κάθε εβδομάδα είχε δύο αριθμούς και τρία μηδενικά», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε στη συνέχεια: «Δεν πειράζει που η Ελένη Μενεγάκη είναι εκτός τηλεόρασης, μάλλον ζητάει πολλά. Μου είχαν προτείνει να κάνω reality τη ζωή μου, αλλά προτίμησα τότε το FAB 5. Ο Ηλίας Ψινάκης δεν υποστήριξε τότε το reality και με χαντάκωσε».

 

 «Οι γονείς μου δεν ήθελαν ούτε να τον βλέπουν τον Μάρκο Σεφερλή, γιατί δεν τους άρεσε που με σχολίαζε, αλλά εμένα μου άρεσε και δεν το θεωρούσα κακό. Δεν βρίσκω κακό να κάνει κάποιον που είναι γκέι στην υπερβολή του, πρέπει να έχει και λίγο γέλιο» τόνισε ο γνωστός κομμωτής.

Περισσότερα Εδω