Οι Λαρισαίοι και γενικότερα οι Θεσσαλοί που «πλημμυρίζουν» τα παράλια της Λάρισας κάθε καλοκαίρι, την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου αφήνουν την θάλασσα και ανηφορίζουν προς τα ορεινά χωριά μας και τα πανηγύρια που προσελκύουν πολύ κόσμο αυτή την εποχή του χρόνου.

Φέτος όμως η κατάσταση είναι κάπως διαφορετική σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι όλα κλεισμένα και για το τετραήμερο του Δεκαπενταύγουστο και στα παράλια της περιοχής μας δεν πέφτει…καρφίτσα. Όσο για την γενικότερη εικόνα φέτος το καλοκαίρι, σημείωσε ότι η χρονιά εξελίχθηκε θετικά για τους επαγγελματίες της περιοχής καθώς υπήρξε μεγάλη επισκεψιμότητα.

Ειδικότερα ανέφερε: «Φέτος η χρονιά εξελίχθηκε θετικά. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος στα παράλια του νομού Λάρισας και ειδικότερα στα παράλια της Αγιάς. Για μια ακόμη φορά έχουν εμπιστευθεί την περιοχή μας οι κάτοικοι των γύρω περιοχών, αλλά και επισκέπτες από την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό. Νομίζω ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση τόσο η παρουσία των επαγγελματιών, όσο και η παρουσία των αυτοδιοικήσεων της περιφέρειας και των δήμων Αγιάς και Τεμπών καθώς πρόκειται για μια συνολική προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε κάθε χρόνο να αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες οι οποίες προσφέρονται».

Όσο για τον Δεκαπενταύγουστο ο δήμαρχος επισήμανε: ««Παρότι κάθε χρόνο πολύς κόσμος φεύγει τον Δεκαπενταύγουστο για τα χωριά, φέτος είναι γεμάτο δεν πέφτει καρφίτσα. Πιστεύω πως και πάλι θα ανταποκριθούμε, να δώσουμε ότι θέλει ο κόσμος για να περάσει ένα ξένοιαστο τριήμερο καθώς έρχεται και το σαββατοκύριακο. Έχει πάρα πολύ κόσμο στα παράλια μας και τους ευχαριστούμε που προτιμούν τις παραλίες του νομού Λάρισας».

Δείτε βίντεο:

https://youtu.be/fZI3YF0J30w?t=2

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω