Η Άννα Θεοδωρίδη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό» και την Φαίη Φώτου. Η σύντροφος του Light, η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον δημοφιλή τράπερ μίλησε για τα κοινά τους σχέδια και τον γάμο τους.

«Γιατί να παντρευτούμε κρυφά; Κάναμε την πρόταση γάμου φανερά και θα παντρευόμασταν κρυφά; Ο γάμος μου θα είναι υπερπαραγωγή. Θέλουμε να κάνουμε την οικογένειά μας. Θέλουμε να φτιάξουμε το δικό μας σπίτι, τώρα μένουμε σε ενοίκιο, δεν είναι ντροπή. Φροντίζει καθημερινά για το μέλλον μας, δουλεύει σκληρά και είναι πολύ στοργικός» εξομολογήθηκε η Άννα Θεοδωρίδη, η οποία διατηρεί την δική της εταιρεία με εσώρουχα και μαγιό.

Για το θέμα που δημιουργήθηκε προ ημερών με τον Snik και τη σύντροφό του, η Άννα Θεοδωρίδη είπε: «Είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη σε θέματα κακοποίησης. Δεν νομίζω ότι κάποια γυναίκα θα έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία να καταγγείλει τον σύντροφό της και θα ήταν ψέμα. Ελπίζω να είναι καλά η κοπέλα, σαν γυναίκα το λέω, δεν με αφορά καθόλου αυτή τη στιγμή η κόντρα μεταξύ Light και Snik. Ελπίζω η κοπέλα να είναι καλά και να καταφέρει να βγει από κάτι το οποίο της κάνει κακό».

 

Περισσότερα Εδω