Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και στον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα έκανε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, όπου δημοσιοποίησε κάποια από τις αρνητικές αντιδράσεις που δέχτηκε για τη συμμετοχή του στην παράσταση του διηγήματος που έγινε ταινία, «Brokeback Mountain».

«Θέλω να διευκρινίσω ότι τα σχόλια που έγιναν ήταν κάτω από μια χορηγούμενη ανάρτηση για το έργο. Δεν μου έκαναν εντύπωση τα σχόλια που γράφτηκαν και στην πραγματικότητα αυτός είναι και ο λόγος που ανεβάζουμε αυτό το έργο, γιατί πρέπει να ειπωθεί αυτή η ιστορία. Το πρόβλημα στην πραγματικότητα δεν έχει λυθεί, ακόμα αυτοκτονούν παιδιά λόγω της σεξουαλικότητάς τους», είπε αρχικά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. 

«Αισθάνομαι ότι μπερδευόμαστε γιατί ζούμε σε μικρές κοινωνικές φούσκες που απαρτίζονται από ανθρώπους που έχουν παρόμοιες αντιλήψεις με εμάς, οπότε χάνουμε την μεγάλη εικόνα, η οποία είναι θλιβερή και αυτός ακριβώς πραγματεύεται και το έργο. Μιλάει για ανθρώπους και ψυχές κακοποιημένες από την κοινωνία, ανθρώπους που η κοινωνία τους έχει κάνει να μισούν αυτό που είναι», συμπλήρωσε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. 

Περισσότερα Εδω