Το Money Drop, το ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, κάνει πρεμιέρα απόψε στον Alpha στις 23:30, με τον μοναδικό Φάνη Μουρατίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός, λίγο πριν την πρεμιέρα το τηλεπαιχνιδιού έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και μίλησε για την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση, ενώ αποκάλυψε τι του είπε η σύζυγό του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για το νέο του επαγγελματικό βήμα.

«Νιώθω σαν το σπίτι μου. Περνάω αρκετές ώρες εδώ και πραγματικά το χαίρομαι. Φλέρταρα πολλά χρόνια με την παρουσίαση, αλλά δεν ήμουν σίγουρος ότι το θέλω», είπε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης. 

Και συνέχισε: «Ζω την αγωνία των παικτών, ταυτίζομαι μαζί τους. Θέλω με όλους τους παίκτες να είμαι μαζί σε αυτό το ταξίδι».

«Ο πρώτος άνθρωπος που είπα ότι αποδέχτηκα την πρόταση ήταν η Άννα. Η επιλογή μου έχει να κάνει με την οικογένειά μου, οπότε είναι αδύνατον να μην το συζητήσω με τη γυναίκα μου αυτό. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Η Άννα Μαρία δεν με παρακίνησε, δεν με επηρεάζει στις επιλογές μου, απλά ακούω μια δεύτερη σκέψη. Οι γιοι μου το αντιμετώπισαν πάρα πολύ φυσιολογικά, είδαν ότι είναι παιχνίδι οπότε μια χαρά», συμπλήρωσε κλείνοντας ο ηθοποιός. 

Έχοντας διαγράψει μία λαμπρή καριέρα στην υποκριτική, με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μικρή και μεγάλη οθόνη, ο Φάνης Μουρατίδης θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Πλέον θα τον απολαμβάνουμε και στο Money Drop, αναλαμβάνοντας τα ηνία της παρουσίασης του συναρπαστικού τηλεπαιχνιδιού.

Το Money Drop αποτελεί το μοναδικό τηλεπαιχνίδι όπου οι συμμετέχοντες ξεκινούν να παίζουν, έχοντας ήδη στα χέρια τους το έπαθλο: 200.000 ευρώ! Πόσα από αυτά τα χρήματα θα καταφέρουν να κρατήσουν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού;

Γνώσεις, καλή συνεργασία και ταχύτητα χρειάζεται το κάθε δίδυμο παικτών που συμμετέχει στο Money Drop. Μόνο 8 ερωτήσεις βρίσκονται ανάμεσα σε αυτούς και το υψηλό χρηματικό έπαθλο των 200.000 ευρώ.

Σε κάθε λάθος απάντηση, βλέπουν ένα μέρος των χρημάτων τους να κάνει drop δηλαδή να πέφτει στην καταπακτή και να χάνεται για πάντα. Αν όμως συνεργαστούν σωστά, συνδυάσουν τις γνώσεις τους και είναι γρήγοροι κι αποφασιστικοί, θα φύγουν από το παιχνίδι έχοντας κερδίσει ένα από τα υψηλότερα έπαθλα της ελληνικής τηλεόρασης.

Περισσότερα Εδω