Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρητίδου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην επιθυμία του να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος αλλά και σε όσα τον έκαναν να μετανιώσει που στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να αναλάβω τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εθνικές εκλογές, ακόμα και να γίνω πρωθυπουργός» είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Βεβαίως και κάναμε λάθος που στηρίξαμε τον Στέφανο Κασσελάκη. Πρώτα μίλησα σε εκείνον τον ίδιο. Δε με άκουσε. Μετά άρχισα να τα λέω δημόσια μήπως και αναγκαστεί να αλλάξει λίγο, να αλλάξει κάτι. Δεν άκουσε. Μόνος του καταστράφηκε… Δε μας πείραξε ποτέ η σχέση του, δε με νοιάζει τι έκανε πριν στη ζωή του κι αν έδειχνε τα σπίτια του. 

Εγώ τον γνώρισα σαν αρχηγό της αριστεράς. Δε γίνεται ο αρχηγός της αριστεράς να βγαίνει και να κάνει επίδειξη προσωπικού πλούτου. Δε γίνεται. Δε το καταλαβαίνετε αυτό; Ο κόσμος πεινάει. Πρέπει να κάνει άλλες παρεμβάσεις, πολιτικές… Δε με νοιάζει τι έκανε πριν… Αλαζονικός είναι, το βλέπετε από το πως μιλάει και απευθύνεται στον κόσμο…

Δεν κάνει το παιδί, δεν κάνει… Δεν κάνει. Αν έντεκα μήνες δεν κατάλαβε που βρέθηκε, δε μπορεί να καταλάβει τώρα» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος.

Περισσότερα Εδω