Η Ζέτα Θεοδωροπούλου βίωσε τεράστιες αλλαγές στην προσωπική ζωή της καθώς πριν λίγους μήνες χώρισε οριστικά από τον σύζυγό της και πατέρα των τριών παιδιών της, Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Μάλιστα, το μοντέλο και φιναλίστ του My Style Rocks είχε κατηγορήσει τον ποδοσφαιριστή ακόμη και για τρίτο πρόσωπο. Το απόγευμα της Παρασκευής, η Ζέτα Θεοδωροπούλου έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση – κόλαφο στα social media, τονίζοντας πως πλέον η ψυχική υγεία της είναι πάνω απ’ όλα.

«Στη ζωή μου δε μου χαρίστηκε τίποτα και ποτέ. Όλα είχαν το κόστος τους. Ακόμα και το να έχεις αγαπήσει δίχως όρια και φραγμούς. Μπορεί στη ζωή μου να έζησα ό,τι είχα ονειρευτεί, Τον απόλυτο έρωτα, ένα παραμυθένιο γάμο και την ευλογία του να έχω 3 υπέροχα παιδιά, όμως βίωσα και τον απόλυτο πόνο, την προδοσία και την απογοήτευση. Δεν τα παράτησα ποτέ όμως. Αντιμετώπισα ένα χωρισμό στην πιο δύσκολη φάση της ζωής μου, ταυτόχρονα είχα να ανταπεξέλθω σε ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, τρία αυτοάνοσα, προβλήματα υγείας με τη μητέρα μου και τον πατέρα μου και ταυτόχρονα όλη αυτή η πίεση και ο ψυχολογικός πόλεμος να με βγάζει κάποιος τρελή!

Έπεσα εφτά φορές κι άλλες οκτώ σηκώθηκα. Το οφείλω στον εαυτό μου και στα παιδιά μου. Από αυτά αντλούσα δύναμη και με τη βοήθεια Του Θεού, κατάφερα να μείνω όρθια, να φτάσω και στον τελικό του παιχνιδιού, να βγω δεύτερη και καθημερινά ολοένα και περισσότερο να βρίσκω τον εαυτό μου, να πατάω στα πόδια μου και να βρίσκω τα βήματα μου. Πλέον ύστερα από τόσους μήνες, με ξεκάθαρο μυαλό και γνωρίζοντας όλα αυτά τα χρόνια ΤΙ έχω δώσει ως άνθρωπος, μητέρα και πρώην σύζυγός, είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω την «επόμενη μέρα». Δε φοβήθηκα τίποτα και ΠΟΤΕ μου.

Τους φόβους τους έκανα φίλους. Όλα τα παθήματα στη ζωή μου ήταν για μένα ένα μάθημα. Πιο δυνατή, κατασταλαγμένη, με καθαρή & ήρεμη συνείδηση και χωρίς καμία ενοχή, κοιτάω μπροστά και προχωράω. Έχω αποδεχτεί καταστάσεις που πάλεψα να χωνέψω, δεν κατηγορώ κανέναν αλλά και δε με συγκρίνω με καμιά. Δεν θα υπήρχε μέτρο σύγκρισης άλλωστε με την οποιαδήποτε έρχεται δεύτερη και εισχωρεί σε ένα γάμο και τρεις αθώες ψυχές. Βέβαια το κακό ξεκινάει από εκείνον που επιτρέπει σε ένα τρίτο πρόσωπο να εισχωρήσει στο γάμο του.

Αυτό που αναζητώ είναι η ψυχική μου ηρεμία με όποιο αντίτιμο και κόστος είναι αυτό. Και αυτό που επιδιώκω πάνω απ’ όλα είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου, η ευτυχία τους και όσα δικαιούνται. Και δεν θα αφήσω κανέναν να καταφέρει το αντίθετο. Η ευγένειά μου, η καλοσύνη μου και ο οίκτος μου τελείωσαν για όσους ανθρώπους δεν άξιζαν. Συγνώμη εαυτέ μου αν σε πλήγωσα. Σου υπόσχομαι και στο υπογράφω πως έχω επανέλθει και στον καθρέφτη μου θα σε βλέπω πλέον μόνο να γελάς» έγραψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω