H Μαρία Ιωαννίδου σε μια νέα στήλη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» θυμάται όσα έχει πει στο παρελθόν σε συνεντεύξεις της και αποκαλύπτει για ποιες δηλώσεις της μετανιώνει.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει για τον Γιώργο Νταλάρα αλλά και για τη Ναταλία Γερμανού. «Μετανιώνω που αναφέρθηκα στη σχέση μου με τον Γιώργο Νταλάρα, αυτά είναι προσωπικά», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Η Μαρία Ιωαννίδου πρόσθεσε: «Μετάνιωσα για το χιούμορ με τον Βασάλο άλλα αν ήμουν νεότερη θα τον φλέρταρα».

Όσον αφορά δηλώσεις που έχει κάνει για τη Ναταλία Γερμανού στο παρελθόν, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε: «Με το Ναταλάκι στο παρελθόν κάναμε και παρέα, τώρα χώρισαν κάπως οι δρόμοι μας γιατί κι εκείνη εργάζεται πολύ. Εγώ ομολογώ ότι μου λείπει, της Ναταλίας φαίνεται ότι δεν της λείπω. Δεν θέλω να μιλάω για τη Ναταλία γιατί γίνεται πολύ θέμα, πολύ κουτσομπολιό, ενοχλείται εκείνη από ό,τι έχω καταλάβει, οπότε βάζω τελεία, όχι μία, δύο τρεις πολλές τελείες».

Κλείνοντας η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά κάποια στιγμή εναντίον της Google λέγοντας: «Nα μην ασχολείται με τις ηλικίες του κόσμου! Με διαψεύδω, τα πάω μία χαρά με το χρόνο».

Περισσότερα Εδω