Με αφορμή την πρόσφατη ενόχληση για ερώτηση που δέχτηκε, αλλά και τα σχόλια που ακούστηκαν από την εκπομπή Breakfast@Star, ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, θέλοντας να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. (δες εδώ το βίντεο με την ενόχληση του ηθοποιού)

«Είμαι μια χαρά. Χωρίς νεύρα. Εμένα δε μου έκαναν τίποτα. Άλλοι νευριάζουν. Δεν ενοχλήθηκα καθόλου με την ερώτηση της δημοσιογράφου. Δεν ενοχλούμαι. Δεν υπάρχει θέμα. Να απολογηθώ για κάτι που είπα; Έχω την άποψή μου, δεν προσβάλλω κανέναν. Ο καθένας έχει την άποψή του. Δεν είμαι και κανένας σημαντικός άνθρωπος, ο κανένας είμαι. Σημαντικός είμαι για την οικογένειά μου μόνο, δεν έχω αφήσει κάτι στην ιστορία. Ένας απλός άνθρωπος είμαι που με ρωτάτε για κάτι που μπορεί και να μη θέλω να απαντήσω…» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης,

«Με ρωτήσατε κάτι, απάντησα πάνω σε κάτι. Αρχικά δεν έχει να κάνει καθόλου με τη συνάδελφό σας. Για να το κλείσουμε αυτό το θέμα, τη Σοφία Μανουσακίδου την ξέρω πάρα πολλά χρόνια, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Το τι κόψατε, τι ράψατε, τι έχει προηγηθεί πίσω από ένα δημοσίευμα που μπορεί να έχετε διαβάσει είναι ένα άλλο θέμα. Ας το αφήσουμε εκεί. 

Εγώ έχω τον τρόπο μου. Ξαναλέω, είμαι ένας ασήμαντος άνθρωπος, σημαντικός είμαι μόνο για την οικογένειά μου. Λέω την άποψή μου και δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα. Αν κάποιοι ενοχλούνται είναι δικό τους θέμα. Δε θα απαντήσω αν οι δημοσιογράφοι κόβουν και ράβουν απαντήσεις, αυτό το ξέρετε πάρα πολύ καλά» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Περισσότερα Εδω