Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Βραχάλη στην εκπομπή Breakfast@Star και στη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη.

Η γνωστή αθλητικογράφος, μίλησε μεταξύ άλλων, για τη μητρότητα, το χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας, αλλά και για τον σύντροφό της.

«Αυτό που αλλάζει είναι ότι αναγνωρίζεις ότι πλέον έχεις μια ευθύνη. Είναι ένα τεράστιο “βάρος”. Δεν είχα όνειρο να γίνω μητέρα, αλλά πολλές φορές η ζωή αποφασίζει για εμάς και ευτυχώς δηλαδή γιατί μπορεί να μην έπαιρνα την απόφαση», είπε αρχικά η Χριστίνα Βραχάλη και συνέχισε: «Υπάρχουν πολλές δύσκολες στιγμές, είναι κάτι πρωτόγνωρο και δεν σε εκπαιδεύει κανείς να το κάνεις. Προσπαθείς να βάλεις στην άκρη το δικό σου το συναίσθημα και να λειτουργείς με βάση το καλό του παιδιού». 

«Παλαιότερα ο χώρος που βρίσκομαι ήταν περισσότερο ανδροκρατούμενος. Πλέον όμως, δεν υπάρχει τόσο πολύ αυτό. Ο ανταγωνισμός είναι μέσα στο παιχνίδι. Έχω φύγει από δουλειές και από χώρους τους όποιους δεν ταίριαζε το δικό μου σύστημα ηθικής. Το χειρότερό που μου έχει συμβεί έχει να κάνει με το κομμάτι της μητρότητας. Συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι συμβαίνουν σε εμένα που έχω μια εμπειρία παραπάνω», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο η δημοσιογράφος. 

Κλείνοντας η Χριστίνα Βραχάλη αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή λέγοντας: «Ο σύντροφος μου είναι πολύ υποστηρικτικός. Δεν μπορώ να πω πολλά. Είμαι ευγνώμων για αυτό. Κάθε μέρα που ξυπνάω παρακαλάω να τον έχει ο θεός καλά». 

Περισσότερα Εδω