Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων της μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη στο Lux Stage Athens, η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην αγαπημένη της γιαγιά, Καίτη Γκρέυ, ενώ σχολίασε και το φημολογούμενο ειδύλλιο ανάμεσα στον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντζογλου και την Κατερίνα Δαλάκα.

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί η γιαγιά μου, η Καίτη Γκρέυ έχει βγει από το νοσοκομείο, είναι στο σπίτι. Ας πούμε ότι το ξεπέρασε όλο αυτό το περιστατικό με το εγκεφαλικό. Μπορεί κάποιες φορές να έχει στιγμές διαύγειας, να μας καταλαβαίνει, να μας ακούει και τα λοιπά» αποκάλυψε η Αγγελική Ηλιάδη.

 

«Δεν γνωρίζω για να είμαι ειλικρινής, αν ο Σάββας Γκέντζογλου είναι με την Κατερίνα Δαλάκα. Εύχομαι το καλύτερο για αυτόν γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ. Αν τα παιδιά θέλουν να είναι μαζί και να είναι καλά, ωραία. Θέλω πολύ να την γνωρίσω, γιατί είναι ένα κορίτσι που μέσα από το Survivor την έχω θαυμάσει πολύ και την αγαπώ» απάντησε η Αγγελική Ηλιάδη.

Περισσότερα Εδω