Τα «5 βήματα» για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικότερου Επιμελητηρίου Λάρισας, το οποίο θα λειτουργεί προς όφελος των πολλών, καθώς και τους πρώτους 41 υποψηφίους της παράταξης «Νέα Επιμελητηριακή Δράση» της οποίας ηγείται παρουσίασε χθες, το βράδυ της Τρίτης, ο κ. Κωνσταντίνος Γουργιώτης.

Πλήθος κόσμου μεταξύ αυτών και πολλές επώνυμες προσωπικότητες από το τοπικό επιχειρείν τίμησε τον υποψήφιο για την προεδρία δίνοντας το «παρών» στο χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης, στο «Divani Palace».

Επιγραμματικά οι προτάσεις του κ. Γουργιώτη περιλαμβάνουν τη δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας (brand name) του νομού «Larissa», την μετατροπή του Επιμελητηρίου σε κοιτίδα εκπαίδευσης τεχνικών επαγγελμάτων, την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας, την άμεση υλοποίηση του προγράμματος των «50 χιλιομέτρων» που εξήγγειλε η προηγούμενη διοίκηση, την δημιουργία συνεδριακού – επιχειρηματικού κέντρου στη Λάρισα, αλλά και την σύσταση μίας ιδιότυπης «επιχειρηματικής γερουσίας» που θα λειτουργεί ως «μέντορας» στους νέους επιχειρηματίες.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω