Με μία ανάρτηση γεμάτη ερωτηματικά αλλά και αιχμές, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Θεόδωρος Καφφές γεννά σωρεία ερωτηματικών ως προς την στάση του στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές.

Όπως ξεκάθαρα εξηγεί, δε θα μοιράσει τις προεκλογικές του κάρτες, αλλά θα τις… πετάξει στην ανακύκλωση, ενώ προσθέτει πως δεν ενδιαφέρεται για τις εκλογές.

Λίγες μέρες νωρίτερα μάλιστα, με άλλη ανάρτηση – γρίφο, είχε πει πως «Μόλις τελειώσει όλο αυτό θα μιλήσουμε. Και αν δεν το κάνει ο δήμαρχος θα το κάνουμε εμείς».

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Καφφέ πριν από μερικές ώρες: «Ερώτηση. Είμαι υποψήφιος; Μάλλον ναι  Ε, δεν πήρα χαμπάρι. Έχω τις κάρτες εδώ. Δεν θα τις μοιράσω. Θα πάνε στην Ανακύκλωση. Και ας μη ξαναβγώ, αν δεν έχω θέση. Προτιμώ να κλάψω για αυτό που συνέβη στην πόλη που ζω. Θα κάνω αυτό που νομίζω ότι πρέπει να κάνω. Την αγάπη μου και την συμπαράστασή μου σε όλους που πόνεσαν. Είδα με τα μάτια μου όλη την καταστροφή. Κάποια στιγμή δάκρυσα. Αλλά δεν έχει σημασία. Η ζωή συνεχίζεται. Αυτό που συμβαίνει στους συμπολίτες μου είναι και πρόβλημά μου. Αρα πρέπει να το δω σαν δικό μου πρόβλημα. Αυτό θα κάνω. Δεν ενδιαφέρομαι για τις εκλογές.  Σας χαιρετώ. Βοηθήστε όλοι να ξαναπιούμε καφέ αμέριμνοι.»

Δείτε τις δύο αναρτήσεις:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω