Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Γιαννούλια έκανε η Δέσποινα Καμπούρη.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή της στη νέα πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ περιέγραψε όσα έζησε και με το πρόσφατο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.

«Τώρα που έφυγε αυτό το πρώτο δύσκολο Σαββατοκύριακο νιώθω μία ανακούφιση. Είμαι ήρεμη και πολύ τυχερή που βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή. Και με τον Θανάση γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, άλλα τόσα με τον Μίλτο, είμαστε και φίλοι δηλαδή και αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Τώρα γνωρίζομαι και με την Εβελίνα και τον Δημήτρη, νιώθω ότι θα γίνουμε πολύ καλοί φίλοι», ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Καμπούρη.

Και συνέχισε: «Φυσικά και περιμένω να ακούσω τη γνώμη των παιδιών μου. Δεν ξέρω, βέβαια, πόσο αντικειμενικά είναι τα παιδιά μου. Πάντα τη μαμά τους τη βλέπουν φοβερή και τρομερή, τα παιδιά έχουν την τάση να εξιδανικεύουν τους γονείς τους».

Όσον αφορά το χειρουργείο που έκανε στη σπονδυλική στήλη, η Δέσποινα Καμπούρη εξήγησε: «Έκανα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο στη σπονδυλική μου στήλη. Είναι όλα πάρα πολύ καλά τώρα. Προφανώς δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί, όμως ήταν απαραίτητο να γίνει. Στέφθηκε με επιτυχία».

«Πολλές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου πριν το χειρουργείο. Πέρασα πάρα πολύ άγχος, πάρα πολύ στρες αλλά μένω στο ότι πήγαν όλα καλά», κατέληξε η Δέσποινα Καμπούρη.

Περισσότερα Εδω