«Η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο λαϊκό κόμμα, το κόμμα του νοικοκύρη του αγρότη, του μικροεπαγγελματία. Αυτό είμασταν, είμαστε, θα είμαστε πάντα» τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας μιλώντας στην ετήσια χοροεσπερίδα της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας που έλαβε χώρα σε γνωστό κοσμικό κέντρο το βράδυ του Σαββάτου.

Αναφερόμενος στην ιδεολογική αναφορά του κυβερνώντος κόμματος, ο κ. Δένδιας είπε συγκεκριμένα ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο λαϊκό κόμμα, το κόμμα του νοικοκύρη του αγρότη, του μικροεπαγγελματία. Αυτό είμασταν, είμαστε, θα είμαστε πάντα. Έτσι πορευόμαστε. Και γι’ αυτό μέσα στην κρίση άλλα μεγάλα κόμματα που κάποτε μεσουράνησαν, εξανεμίστηκαν. Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που μεταρρυθμίζει την Ελλάδα, με μία στέρεη μεταρρυθμιστική ατζέντα που όμως βασίζεται πάντα στον βαθύ λαϊκό της χαρακτήρα».

Δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πόσο γρήγορα η Λάρισα συνήλθε από τις καταστροφικές πλημμύρες σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «σήμερα το μεσημέρι μαζί με τον Δήμαρχο και τους συναδέλφους περπάτησα στην πόλη και αισθάνθηκα υπερήφανος για το πώς αυτή η πόλη αντιμετώπισε τις φυσικές καταστροφές και το πώς στάθηκε γενναία στα πόδια της και πώς τίποτε δεν θυμίζει τις δύσκολες ώρες που περάσατε… Είδα μία πόλη ακμάζουσα, μία πόλη που υπόσχεται πολλά για το αύριο…»

Για την Θεσσαλική πρωτεύουσα είπε επίσης ότι «το κέντρο της άμυνας της πατρίδας μας βρίσκεται εδώ» για να προσθέσει ότι «θα είμαστε δίπλα στη Θεσσαλία στο να ξεπεράσει τις δυσκολίες του χθες, τις συνέπειες της θεομηνίας και να πάει σε ένα καλύτερο αύριο που της ανήκει».

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κ. Δένδιας και για το αγροτικό ζήτημα, μιλώντας για τη συνάντηση που είχε νωρίτερα το πρωί με αγρότες στη Βέροια, τονίζοντας πως «αισθάνθηκα ότι έχουμε την υποχρέωση να βρεθούμε δίπλα τους κι αισθάνθηκα πολύ υπερήφανος που ο πρωθυπουργός της χώρας έκανε κάτι που ο πρωθυπουργός σπάνια κάνει σε οποιαδήποτε χώρα. Δε φυλάχθηκε πίσω από τους υπουργούς του, αλλά ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης σηκώθηκε και πήγε στα μπλόκα των αγροτών, μίλησε μαζί τους και υποσχέθηκε ο ίδιος λύση στα προβλήματά τους» υποστήριξε.

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του:

Το παρών έδωσε και ο ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Δείτε τον χαιρετισμό του:

Η γραμματέα του κόμματος κ. Μαρία Συρεγγέλλα τόνισε πως “είμαστε πάντα πάνω από τα προβλήματα και ιδιαίτερα εδώ στη Θεσσαλία” κάνοντας παράλληλα αναφορά και στο αγροτικό ζήτημα.

Δείτε τη δήλωσή της:

Χαιρέτισαν οι τρεις τρεις τοπικοί βουλευτές Χρήστος Κέλλας, Χρήστος Καπετάνος και Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, ο πρώην υπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης, καθώς και ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Ηλίας Σουφλιάς.

Παρόντες ήταν επίσης μεταξύ αλλων ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Στέλιος Κονταδάκης, ο πρώην Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Θανάσης Νασιακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Θωμάς Ρετσιάνης, η περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας Βάσω Ζιάκα, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Γρηγόρης Βλαχάκης, ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Κώστας Τζανακούλης, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηλίας Κοτσιμπογεώργος κ.α.

Δείτε φωτορεπορτάζ:

newsroom onlarissa.gr / φωτογραφίες: Κώστας Τσιάρας / onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω