Για τα εμβόλια έχουμε ακούσει πολλά. Κυρίως για τη “ελευθερία” που θα μας χαρίσουν και την ελπίδα για επιστροφή στην καθημερινότητά μας. Έχουμε διαβάσει και για παρενέργειες. Ωστόσο αυτό που ένιωσε η Εύη Χειλά λίγα λεπτά μόλις έκανε το εμβόλιο, είναι αλήθεια ότι το ακόμα για πρώτο φορά!

Την Εύη την γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια όταν κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο στα Playmate! Η Εύη ξεκίνησε από τα 14 της τις φωτογραφίσεις για ρούχα, έκανε χοροθέατρο και ασχολήθηκε με την υποκριτική. Μετά τη συμμετοχή της στην ταινία «Η αγάπη είναι ελέφαντας» με την Δήμητρα Ματσούκα, απομακρύνεται από την υποκριτική λόγω προβλήματος στις φωνητικές της χορδές. Από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της ήταν, ο θάνατος του αδελφού της  που υπεραγαπούσε όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος που επέβαινε συνετρίβη στην Σπάρτη.

Η Εύη λοιπόν έκανε σήμερα το εμβόλιο για τον κορονοϊό και όπως περιέγραψε στην ανάρτησή της ένιωσε μια περίεργη γεύση στο στόμα, μούδιασμα στα δόντια και ένα κάψιμο στη μύτη.

Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE, με την Εύη, μας τόνισε ότι όλα αυτά τα ένιωσε λίγα λεπτά μετά το εμβόλιο ενώ λίγες ώρες μετά είχε ακόμα μια γεύση σαν “φαρμακίλα” στο στόμα που δεν υποχώρησε. Η Εύη που συνεχίζει να εργάζεται  πάνω στη συμβουλευτική  ψυχοθεραπεία  και υπνοθεραπεία, ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της και στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά όπου ανοίγει το δικό της γραφείο σε λίγο καιρό.

“Επιχείρηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ..!
Αισθανθήκατε και εσείς αυτη την ενοχλητική γεύση στο στόμα , το μούδιασμα στα δόντια και το κάψιμο στην μύτη ;; Η να με προσφέρω στην επιστήμη”έγραψε με χιούμορ η Εύη στα προσωπικά της social media

 

Περισσότερα Εδω