Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου Κοσμοράδιο 95,1. Ο πετυχημένος τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του, τις έντονες στιγμές αλλά και για την σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή.

«Έκανα μία σχέση σοβαρή με την Ιωάννα η οποία είναι και εκείνη στον χώρο, αφού είναι η δουλειά της να είναι μοντέλο και να κάνει φωτογραφίες, και δεν ήθελα άλλη μια φορά να παίζω κρυφτό και να μην μπορώ να πάω στο τάδε μέρος», είπε αρχικά για την σύντροφό του ο Γιώργος Σαμπάνης.

«Να πρέπει να πάω στη φίλη μου την Άννα Βίσση ή στον Γιώργο Μαζωνάκη και να πάω μόνος μου. Και να μην μπορώ να βγω έξω με την κοπέλα μου, ένα Σάββατο που δεν δουλεύω…» ανέφερε στη συνέχεια για τις δημόσιες εμφανίσεις και τα σχόλια στα media για την προσωπική του ζωή.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός γάμου με την αγαπημένη του: «Κουφέτα θα φάτε κάποια στιγμή και από εμένα! Είναι η πορεία των πραγμάτων έτσι και των ανθρώπων που κάποια στιγμή το αποφασίζουν και αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι η ώρα», απάντησε ο Γιώργος Σαμπάνης.

 

Περισσότερα Εδω