Τον Γιώργο Παπακώστα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η δημοσιογράφος, Χριστιάνα Κοχλατζή.

Ο γνωστός chef και επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, για την οικονομική καταστροφή της οικογένειάς του, αλλά και για τη σύντροφό του, Φωτεινή.

«Όταν ήρθε η ώρα που δυστυχώς καταστραφήκαμε οικονομικά το 2009, ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω. Προφανώς μέχρι και σήμερα έχω τα ψυχολογικά μου με αυτό το θέμα, γιατί τότε μόλις είχα γυρίσει από τη Νέα Υόρκη, με σπουδές, εμπειρία σε πάρα πολύ καλούς επιχειρηματίες και chef και ξαφνικά έρχομαι εδώ και χάνονται όλα», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπακώστας. 

«Τον τελευταίο καιρό έχω περάσει πολλά στην προσωπική μου ζωή, μπήκαν κλέφτες στο μαγαζί μου και έχασα τον πατερά μου και τον παππού μου. Δεν ξέρω αν χρειάζομαι ψυχολόγο, έχω γίνει λίγο αδιάφορος», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο chef. 

Στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, ο Γιώργος Παπακώστας σημείωσε: «Έχω μεγαλώσει σε οικογένεια με τρία αγόρια και θέλω και εγώ γιο, αλλά θα ήθελα και μια κόρη. Νομίζω είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς. Είμαι σε μια σχέση με μια κοπέλα, την οποία αγαπάω πάρα πολύ. Δεν είναι στον χώρο τον δικό μου και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ, μου αρέσει που έχει μια αληθινή δουλειά και δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι ορκωτός ελεγκτής. Έχω επιλέξει να προστατεύσω αυτή τη σχέση, να τα κρατάω περισσότερο για εμάς».  

Περισσότερα Εδω