Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και απεικονίζει τον Γιώργο Μαυρίδη στις Γούβες στη Βόρεια Εύβοια μας κίνησε την περιέργεια για το τι κάνει αυτή την περίοδο ο παρουσιαστής στην περιοχή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, ο Γιώργος Μαυρίδης βρίσκεται στο σημείο, πραγματοποιώντας γυρίσματα για το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ του, με τίτλο “Into your heart”. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που έρχεται να αποδείξει πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τους συνανθρώπους τους.

Όπως μάθαμε, το “Into your heart” θα περιλαμβάνει τέσσερα επεισόδια. Το πρώτο από αυτά θα προβληθεί γύρω στα Χριστούγεννα από το Open, με τη δράση του παρουσιαστή και tattoo artist να ξεκινά από τη Βόρεια Εύβοια, όπου το περασμένο καλοκαίρι δοκιμάστηκε από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

«Το Into your Heart περιλαμβάνει τέσσερις δράσεις που θα προβληθούν από το Open. Η πρώτη δράση είναι στη Βόρεια Εύβοια, στις Γούβες, ένα χωριό που δεν κάηκε γιατί καμιά εικοσαριά πιτσιρικάδες μπήκαν μπροστά και το σώσανε. Ο Γιώργος Μαυρίδης και η ομάδα του είναι στο σημείο τις τελευταίες επτά ημέρες» αναφέρει πηγή που βρίσκεται στην περιοχή στο TLIFE.

«Ανακαινίζουν το σχολείο, το ζωγραφίζουν για να είναι τα παιδιά χαρούμενα και να μη βλέπουν τα καμένα. Επίσης, κάνουν ανάπλαση στην πλατεία, θα φτιαχτεί ένα θερινό σινεμά, αλλά και ένα μικρό γήπεδο» μας αναφέρει το ίδιο πρόσωπο.

Σκοπός τόσο του Γιώργου Μαυρίδη, όσο και της ομάδας του είναι να δώσουν λίγη χαρά στους κατοίκους της περιοχής που δοκιμάστηκαν και μέσα από τις δικές τους φωνές να αναδειχθούν οι ιστορίες τους.

Πηγή βίντεο: Ιστιαία Αιδηψός Live

Περισσότερα Εδω