Στην Μύκονο πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να απολαμβάνει το δείπνο του σε ταβέρνα της Χώρας.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνοδευόταν από φίλους του, μεταξύ των οποίων η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη, ο πρώην δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς και η Νατάσα Λιακουνάκου.

Να θυμίσουμε ότι στην Μύκονο βρίσκεται και το σπίτι για την διαχείριση του οποίου έχει ξεσπάσει δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον ερμηνευτή και την αδελφή του, Βάσω, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να έχει ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα για να διαφυλάξει την περιουσία του. Αν και όλα έδειχναν ότι ο «εμφύλιος» μεταξύ τους βαίνει προς αποκλιμάκωση, ο τραγουδιστής επανήλθε με νέες αιχμές κατά της αδελφής του. 

 

Μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης με το που επέστρεψε από την Μύκονο παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου, την οποία πρόκειται να δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

Περισσότερα Εδω