Πρεμιέρα έκανε ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό», το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου. Με χειροκροτήματα και χαμόγελα, ο παρουσιαστής είπε μερικά λόγια στο ξεκίνημα της εκπομπής, ενώ στη συνέχεια χαιρέτησε τους συνεργάτες του στο πάνελ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είναι η χειρότερη στιγμή της χρονιάς. Όχι επειδή μπροστά μας είναι ένας μαραθώνιος 200 εκπομπών αλλά πραγματικά ότι πρέπει να κάνουμε έναρξη με τα καλά μας. Είναι η πρώτη χρονιά που δεν έβαλα ούτε καλά, ούτε τίποτα… Όπως σας άφησα, έτσι σας βρίσκω. Απλώς το έπλυνα και το φόρεσα. Είμαστε στο ίδιο πνεύμα, δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά πράγματα στην εκπομπή. Όπως μας αφήσατε, έτσι μας ξαναβρίσκετε. Είμαστε μία εκπομπή που θα είμαστε μέσα στην επικαιρότητα, τo lifestyle. Είμαστε μία καθαρόαιμη infotainment εκπομπή. Λίγο πειράξαμε τους συνεργάτες, με μεγάλη χαρά έχουμε υποδεχτεί και καινούργιους φέτος».

Μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα θα βρίσκονται: Τάσος Τεργιάκης, Φωτεινή Πετρογιάννη, Αφροδίτη Γραμμέλη, Άρια Καλύβα και Ελένη Βουλγαράκη.

Περισσότερα Εδω