Απάντηση στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος δήλωσε μετανιωμένος για τη σκληρή ανακοίνωση εις βάρος, έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά:

«Δε μπορεί να μην δεν κάνω κάποιο σχόλιο. Πρέπει να κάνω κάποιο σχόλιο. Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Πολλά. Δεν είναι φίλος μου, με την έννοια ότι κανονίζουμε να κάνουμε πράγματα μαζί. Έχει τύχει όμως πολλές φορές να βρεθούμε έξω να κάτσουμε, να φάμε σε κοινή παρέα. Το τελευταίο δίμηνο δεν περνάω από το καφέ που συναντιόμασταν, γιατί δεν θέλω να τον συναντήσω.  

Δεν θέλω να τον συναντήσω, γιατί τι θα του πω αν τον συναντήσω; Για ελάτε στη θέση μου. Με είπε σίχαμα δημόσια και ζήτησε την απόλυσή μου δημόσια. Δεν πήρε τηλέφωνο αλλά έβγαλε ανακοίνωση. Αυτό που με πείραξε περισσότερο -δεν είναι το σίχαμα, ούτε η απόλυση από τον Κυριακού- είναι ότι επειδή ξέρει ο Κούγιας, όπως κι εγώ ξέρω την ευαισθησία του για τα παιδιά του, αυτό που με πείραξε που έκανε αναφορά στα παιδιά μου, πώς τα μεγαλώνω εγώ με τι αξίες κλπ… Παλιά λέγαμε δεν πειράζουμε μάνες με παιδιά. Εσύ γιατί μου πείραξες τα παιδιά; Αυτό με πείραξε περισσότερο από όλα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι βγήκε μόνος του χωρίς να τον ρωτήσει κανείς και είπε ότι έχει μετανιώσει για τη δήλωση αυτή, τον τιμά και το εκτιμώ».

Περισσότερα Εδω