Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την αποκαλυπτική συνέντευξη της Μαρίας Αντωνά στο περιοδικό OK!, η οποία μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή είναι μεγάλο όνομα. Προφανώς η Μαρία είχε τη συγκατάθεση του Γιώργου για αυτή τη συνέντευξη» σχολίασε η παρουσιάστρια στο «Super Κατερίνα».

Στη συνέχεια, όμως, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και στην «απολογία» του παρουσιαστή, ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι στις φωτογραφίες του TLIFE με την Μαρία Αντωνά στον Πόρο δεν ήταν δικό του το σκάφος.

«Μπήκα στα sites στο διάλειμμα και συγκεκριμένα στο TLIFE και είδα τον Λιάγκα να απολογείται και να λέει για το σκάφος που τους πέτυχαν με την Μαρία Αντωνά ότι δεν είναι δικό του. Για ποιον λόγο κοτζάμ Γιώργος Λιάγκας, είναι με την κοπέλα του, ελεύθερος άνδρας και καλά κάνει, ωραίο ζευγάρι, να κάτσει να απολογηθεί αν κάποιοι είπαν για το αν το σκάφος είναι δικό του. Δικαίωμα του, δεν δουλεύει τόσα χρόνια; Και δικό του να είναι ποιο είναι το πρόβλημα;» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Περισσότερα Εδω