Το σοβαρό ζήτημα της μη σίτισης των παιδιών στο Μουσικό Σχολείο της Λάρισας, επισημαίνει γονέας μαθητών του Σχολείου με επιστολή του στο onlarissa.gr

Γράφει συγκεκριμένα: «Τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Λάρισας ακόμη περιμένουν να σιτιστούν. Κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Ο διαγωνισμός διεξήχθη το καλοκαίρι, οι προσφορές ανοίχτηκαν 14/8, ορίστηκε προμηθευτής, εντούτοις τα παιδιά ακόμα δεν τρώνε… Η χρηματοδότηση που έχει δοθεί μέχρι τα Χριστούγεννα είναι για 70 ημέρες – γεύματα. Δεν έχει δοθεί κανένα. Τι γίνεται με αυτά τα χρήματα; Μιλάμε για 103.225,30 ευρώ. Αφού έχει υπογραφεί η σύμβαση γιατί δεν έχει ξεκινήσει η σίτιση; (Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη Διαύγεια, στη σελίδα του Δήμου).

Πρόκειται για μια κατάσταση που επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια. Δεδομένου ότι το σχολείο αυτό έχει διευρυμένο ωράριο, πολλά παιδιά που έχουν φροντιστήριο δεν προλαβαίνουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και παραμένουν νηστικά μέχρι το βράδυ ή ξοδεύουν ένα σωρό χρήματα για να φάνε έξω. Παρακαλώ στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας να αναδείξετε το πρόβλημα, προκειμένου να λάβουμε κάποιες απαντήσεις”.

Κάθε απάντηση δεκτή…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω