Στις φωτογραφίες του Αλέξανδρου Λυκουρέζου χέρι – χέρι με εντυπωσιακή ηθοποιό αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του στο Πρωινό. Ο παρουσιαστής τόνισε ότι όλοι οι άνθρωποι κάθε ηλικίας δικαιούνται να έχουν σύντροφο και συνεχάρη την κόρη του, Αίθρα Λυκουρέζου που τον στηρίζει.

«Γιατί να μην το δικαιούται ο Αλέξανδρος; Ο μεγαλύτερος ρατσισμός είναι ο ηλικιακός. Είναι φοβερό πράγμα! Γιατί ένας άνθρωπος 90 χρονών να μην έχει σύντροφο; Πρέπει ο άλλος να είναι μαγκούφης σε ένα σπίτι και να βλέπει τηλεόραση; Μπράβο που η ίδια του η κόρη τον στηρίζει» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Μετά την προβολή της απάντησης της κόρης του, ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: «Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε ακούσει τα εξ αμάξης και όταν είχε εμφανιστεί με την Νατάσα Καλογρίδη λίγα χρόνια μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη. Και το πένθος και το πώς αισθάνεται κάποιος μέσα του, είναι καθαρά υποκειμενικό. Μία ζωή την έχουμε, οι άλλοι πάντα ζηλεύουν την ευτυχία των συνανθρώπων μας. Δε ξέρω άνθρωπο που να χαίρεται με την ευτυχία του άλλου πραγματικά. Όλοι κράζουν!».

Περισσότερα Εδω