Με αφορμή την επικείμενη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου και του Γιώργου Θεοφάνους που θα γίνει την επόμενη Κυριακή η Ναταλία Γερμανού θέλησε να συνδεθεί μαζί τους μέσω skype για να μάθει τι ετοιμάζουν. Στη σύνδεση αυτή ωστόσο την περίμενε μια έκπληξη αφού μαζί τους βρισκόταν και ο Γιώργος Κακοσαίος, ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου που έχει κάνει ήδη τα δικά του επιτυχημένα πρώτα βήματα στον χώρο και θα εμφανιστεί μαζί τους σε αυτή τη συναυλία.

Η Ναταλία Γερμανού θέλησε να μάθει αν νιώθει περίεργα που είναι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου και αναπόφευκτα τον συγκρίνουν μαζί του με τον ίδιο να απαντά: “Είναι λίγο περίεργο αλλά νιώθω τεράστια χαρά και τιμή όταν τραγουδάω δίπλα στον πατέρα μου. Έχω άγχος όταν ανεβαίνω στη σκηνή δίπλα στη σκηνή”.

Aκούγοντας την τελευταία αυτή φράση ο Γιάννης Πλούταρχος σχολίασε,  “Μέχρι το πρώτο τραγούδι”.

O Γιώργος Κακοσαίος όμως εξήγησε πως στη σκηνή παύει να είναι ο μπαμπάς του και γίνεται ο Γιάννης Πλούταρχος πράγμα που δεν τον αφήνει να είναι τόσο ελεύθερος όσο θα ήθελε.

“Όταν ανεβαίνω στη σκηνή μαζί σου, ναι μεν είσαι ο πατέρας μου αλλά σε βλέπω ως Πλούταρχο. Ο σεβασμός που σου έχω σε όλο αυτό που έχεις κάνει καλλιτεχνικά ειλικρινά δε μου επιτρέπει να είμαι πολύ άνετος πάνω στη σκηνή. Και είναι τεράστια τιμή που θα τραγούδησω και δίπλα στον κύριο Γιώργο Θεοφάνους πάνω στη σκηνή” είπε ο νεαρός καλλιτέχνης.

Δείτε τι άλλο είπαν μπαμπάς και γιος αλλά και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Περισσότερα Εδω