Για το περιστατικό που λίγους μήνες πριν τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα έπειτα από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία μίλησε ο Γιάννης Γιοκαρίνης στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Τη δική μου αλήθεια γι’ αυτό το περιστατικό, την έχω πει κι εγώ, την έχει πει και η Σοφία, η γυναίκα μου. Αυτό το πράγμα το θεωρώ ένα περασμένο, ξεκαθαρισμένο γεγονός. Κι έχω να πω ότι, καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται. Με ενόχλησε ο τρόπος που με αντιμετώπισαν τα Μέσα και οι ανακρίβειες που γράφτηκαν» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Στη συνέχεια, ο γνωστός μουσικός μίλησε και για το πόσο ενοχλήθηκε από τον τρόπο που τα Μέσα αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας,  «Ήρθαν έξω από το σπίτι μου και πιάσανε τη γειτονιά. Ευτυχώς που στη γειτονιά μας αγαπάνε πολύ και εμένα και τη Σοφία, και τους αγαπάμε. Επιβάλλεται να συγχωρούμε κάποια πράγματα. Ποιός είμαι εγώ να μη συγχωρήσω αυτούς που με πλήγωσαν; Η σχέση μας με τη Σοφία τώρα είναι μια χαρά και προσπαθούμε για καλύτερα. Αλίμονο».

Τέλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης αναφέρθηκε και στο πώς οι φίλοι του αντέδρασαν στο άκοσμα της συγκεκριμένης είδησης αλλά και στη βοήθεια που δέχεται από ειδικούς μετά το περιστατικό αυτό.

«Δεν είχα ανθρώπους που να απομακρύνθηκαν από δίπλα μου. Κάποιοι στενοχωρήθηκαν, γιατί ξέρουν την αλήθεια και πάθανε πλάκα, και κάποιοι το είδαν στραβά, μου είπαν, ¨τι έκανες ρε Γιάννη;”. Δεν έκανε ο Γιάννης κάτι, ήταν ένα πράγμα λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό. Και βέβαια ζήτησα βοήθεια. Γιατί να μη ζητήσω; Ζήτησα βοήθεια για να χαλαρώσει το μέσα μου. Δεν ήταν λίγο, ήταν χοντρό. Πίεση μεγάλη. Η αντιμετώπιση…» είπε ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Περισσότερα Εδω