Τα δημοσιεύματα αναφέρουν εδώ και πολλούς μήνες πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόκειται να παντρευτεί στα τέλη Αυγούστου την σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του Mariah σε μια πολυτελή τελετή στην περιοχή της Πύλου.

Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής, ο Greek Freak έδωσε το παρών σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας με ρολόγια στην Αθήνα και εκεί μίλησε στους δημοσιογράφους και διέψευσε τον γάμο του.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως δεν παντρεύεται εκείνος αλλά ο αδελφός του Κώστας Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μπαρτσώκα στην εκπομπή «Ακόμη Δεν Είδες Τίποτα».

«Ποιος παντρεύεται; Με κάλεσαν εμένα στον γάμο; Δεν ξέρω. Γιατί είναι είδηση ότι παντρεύομαι; Δεν μπορώ να το καταλάβω» είπε ο Γιάννης Αντετοκούμπο στις τηλεοπτικές κάμερες.

Αμέσως μετά, ο παίκτης του NBA τόνισε στους δημοσιογράφους off camera ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί εκείνος, αλλά ο αδελφός του Κώστας με την εκλεκτή της καρδιάς του Ντέμη Φιλιππάκου. Το ζευγάρι, μάλιστα, φαίνεται πως ήδη έχει αποκτήσει το πρώτο του παιδί εδώ και δύο μήνες, σύμφωνα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Περισσότερα Εδω