Μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει τη δύναμη να αποτελέσει μια ισχυρή επιλογή για τις επόμενες εκλογές, έστειλε από τη Λάρισα ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, κ. Παύλος Γερουλάνος, στην οποία βρέθηκε σήμερα, το απόγευμα της Κυριακής, όπου και μίλησε σε συγκέντρωση μελών και φίλων του Κινήματος στην αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου.

«Πιστεύω ότι ο σίγουρα κερδισμένος από αυτή τη διαδικασία είναι το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο ίδιος, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την εκλογική διαδικασία. «Μέσα σε δύο μήνες έχουμε πάει από το να ψάχνουμε τον αρχηγό του τρίτου κόμματος, στο να προσπαθούμε να πείσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει τη δυνατότητα να ηγηθεί και να κερδίσει στις επόμενες εκλογές. Αυτό είναι και εξέλιξη απαραίτητη για το κόμμα, αυτό που θα ανοίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του νικητή η προσέλευση του κόσμου», σημείωσε.

 

Χαιρετισμό στην ομιλία απηύθυνε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος του δήμου Αγίας, κ. Αντώνης Γκουνταρας, ο οποίος θέλησε να καταδείξει την αποσυγκέντρωση της εξουσίας ως μια «σύχγρονη και ρεαλιστική πρόταση, βασισμένη στις αρχές του ΠΑΣΟΚ και όχι ένα θεωρητικό σύγραμμα»

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Γερουλάνος συμμετείχε σε εκδηλώσεις της παράταξης σε Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Δείτε φωτογραφίες: 

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω