Έφτασε το καλοκαίρι κ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο βρεφονηπιακός Σταθμός Snoopy Kids House πραγματοποίησε τη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς, φιλοξενώντας γονείς και μαθητές στον δροσερό καταπράσινο κήπο του.

Ο τίτλος της φετινής αποχαιρετιστήριας θεατρικής παράστασης ήταν ” Η γκρίζα πολιτεία” και παρακολουθήσαμε πώς με τον υπέροχο τρόπο της η κυρία Πολύτιμη Πολυχρωμίδου ξαναγέμισε χρώματα και ζωντάνια τους κατοίκους μιας ολόκληρης πολιτείας οι οποίοι χαμένοι στη ρουτίνα της καθημερινότητας έβλεπαν και ένιωθαν μονάχα γκρίζο…

Το χαμόγελο ,η υπομονή, μια γλυκιά κουβέντα και η θέρμη της αγάπης, απλώθηκε σαν ουράνιο τόξο που κυλάει στις καρδιές των κατοίκων και η Γκρίζα Πολιτεία ξαναβρήκε τον παλμό και τη χαρά της ζωής. Οι μικροί μαθητές παρέλαβαν τα ενδεικτικά φοίτησης και τα αναμνηστικά τους δωράκια και με μια βαλίτσα αναμνήσεις και ευχές τα σνουπάκια του τμήματος Νηπίων κίνησαν για το ταξίδι τους προς την πόρτα του Δημοτικού σχολείου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε ένα υπέροχο και ανέμελο καλοκαίρι!

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω