Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους σήμερα 12/10 ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου. Μάλιστα, μετά το μυστήριο του γάμου πρόκειται να πραγματοποιηθεί και η βάπτιση του ενός έτους γιου τους που θα πάρει το όνομα Αλκίνοος.

Το ζευγάρι σε αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα, είχε στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά φυσικά ήταν και ο αδελφός του Απόστολου Ρουβά, Σάκης Ρουβάς με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και τον μεγαλύτερο γιο τους, Αλέξανδρο, καθώς και τη μητέρα του τραγουδιστή.

Η στενή σχέση του Σάκη Ρουβά με τον αδελφό του Απόστολο είναι γνωστή. Ο Έλληνας σταρ άλλωστε έχει στηρίξει τον αδελφό του από την πρώτη στιγμή σε κάθε επαγγελματική του επιλογή ενώ ο γνωστός σεφ είχε αποκαλύψει ότι η επιθυμία του να γίνει μπαμπάς προέκυψε από τον πολύ χρόνο που περνούσε με τα ανήψια του.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE από την άφιξη του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη, τον γιο και τη μητέρα του στην εκκλησία για τον γάμο του αδελφού του

Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και τον γιο τους, Αλεξανδρο

Η μητέρα του Σάκη και του Απόστολου Ρουβά

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω