Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», το πρωί της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου. Η ηθοποιός, μέσα σε όλα, εξομολογήθηκε ότι αυτή την περίοδο περνά τη δική της εφηβεία, την εμμηνόπαυση, εξηγώντας πως βιώνει η ίδια αυτή τη φάση της ζωής της.

«Βρίσκομαι στη δική μου εφηβεία. Η εμμηνόπαυση είναι η εφηβεία των γυναικών. Βρίσκομαι λοιπόν στη δική μου εφηβεία. Φανταστικά είναι… Είναι φυσιολογικά. Έχεις κάποια πάνω-κάτω που είναι καμιά φορά λίγο περίεργα. Είναι λίγο απελευθερωτική αυτή η φάση. Έχει δυσκολίες αλλά, είναι και απελευθερωτική. Αυτό που λέω είναι πως, ό,τι είναι φυσιολογικό – αυτή είναι μια φυσιολογική φάση – είναι μια χαρά. Θα περάσει» είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Νομίζω ότι πλέον πολλές γυναίκες μιλάνε για την εμμηνόπαυση. Οφείλουμε να μιλάμε γι’ αυτό γιατί, είναι κάτι πάρα πολύ φυσιολογικό. Κάποιες φορές με ενοχλεί η φθορά και κάποιες άλλες όχι. Η σωματική φθορά λίγο με ενοχλεί, η εξωτερική φθορά όχι. Υπάρχει μια φθορά που συμβολίζει αυτά που πέρασες» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Περισσότερα Εδω