Τη Δώρα Χρυσικού φιλοξένησε στην εκπομπή της το πρωί της Παρασκευής 25/10 η Φαίη Σκορδά.

Η ηθοποιός που έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την περιπέτειά της με τον καρκίνο, αναφέρθηκε στην τεράστια στήριξη που είχε από τον σύντροφό της, και στο πόσο τη βοήθησε όλο αυτό.

«O σύντροφός μου είναι ένας άνθρωπος που με φροντίζει πολύ, και με φρόντισε και μου στάθηκε πολύ και στην αρρώστια μου. Ήταν ένα γερό crash test αυτή η στιγμή. Ήμασταν χρόνια μαζί όταν προέκυψε… Αυτό που μου συνέβη ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ και πρακτικό και οπτικό για τον άνθρωπο που είχε συνηθίσει να σε βλέπει αλλιώς, νομίζω ότι κράτησε το συστατικό αυτό που ήμουν, γιατί ο ίδιος άνθρωπος ήμουν.

Η όψη άλλαξε πολύ, ήταν πού άμεσο… Καμιά σχέση δε κρατιέται για πολύ χρόνο μόνο σε αυτή τη βάση… Δεν είναι δεδομένο ότι θα έχεις τη στήριξη του συντρόφου… Επειδή συνομιλώ με πολλές γυναίκες που πέρασαν κάτι αντίστοιχο, υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό, μου λένε ότι πέρα από το ζόρι με τα παρελκόμενα που έχει η νόσος, είχαν να αντιμετωπίσουν και το θέμα του συζύγου τους που τους άφησαν» εξομολογήθηκε η Δώρα Χρυσικού.

Η ηθοποιός περιέγραψε, επίσης, ένα πρόσφατο περιστατικό με μία κυρία που ήταν στη διαδικασία χημειοθεραπειών και τη φροντίδα του συντρόφου της. «Ήταν ο σύντροφός της δίπλα, τη φρόντιζε, τη χάϊδευε και την κοιτούσε μέσα στα μάτια. Στο τέλος τους έκανα νόημα για να τους δω και είπα εγώ στην γυναίκα ότι είναι μία κούκλα. “Δεν είναι; Είναι η πιο ωραία γυναίκα του κόσμου” είπε ο σύντροφός της. Με συγκίνησαν τόσο πολύ» σημείωσε.

«Αυτά είναι… Όλα τα άλλα…» είπε βουρκωμένη η Φαίη Σκορδά. «Συγκινούμαι πάρα πολύ. Όσο εκνευρίζομαι με κάποιους άνδρες -πολλές φορές έχω τοποθετηθεί- πόσο συγκινούμαι με τους άνδρες που είναι τόσο δίπλα στις γυναίκες τους. Η αληθινή αγάπη είναι αυτή».

Περισσότερα Εδω