Με τους παγκόσμιους πρωταθλητές βετεράνων πάλης, της ΕΑΛ «Πήγασος», που συμμετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πόρετς της Κροατίας, το διάστημα 8 – 13 Οκτωβρίου 2024, και απέσπασαν το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Γ’ (45-50 ετών) στα 130 κιλά της ελευθέρας πάλης, είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος. Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, η οποία αποδεικνύει τη δυναμική της Λάρισας, στον τομέα του αθλητισμού και της εξωστρέφειας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ.Μαμάκος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πρωταθλητές, κκ. Αποστόλη Στάμο και Ανδρέα Κλειούση, ενώ συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται των αθλητικών υποδομών, της ενίσχυσης του αθλητισμού και τη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων. Να σημειώσουμε ότι, ο Απόστολος Στάμος, αγωνιζόμενος στην κατηγορία Γ’ (45-50 ετών) στα 130 κιλά ελευθέρας πάλης, ξεχώρισε για την αντοχή και την τεχνική του, κατακτώντας μια ιστορική διάκριση για την πόλη της Λάρισας, ενώ ο Ανδρέας Κλειούσης, από την πλευρά του, συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία της ελληνικής αποστολής με την αξιόλογη παρουσία του.

“Ο αθλητισμός αποτελεί βασικό πυλώνα της κοινωνίας μας και πηγή έμπνευσης για όλους μας. Η διάκριση των αθλητών μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης, αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δυναμική της Λάρισας στο διεθνές αθλητικό στερέωμα. Ως Δήμος, είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε ενεργά τον αθλητισμό, βελτιώνοντας τις υποδομές και ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις. Η εξωστρέφεια της πόλης μέσα από τον αθλητισμό είναι για εμάς προτεραιότητα, καθώς αναδεικνύει τη Λάρισα σε κέντρο αθλητικής και πολιτιστικής ανάπτυξης”, τονίζει μεταξύ άλλων σε δήλωση του ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Θανάσης Μαμάκος.

Να σημειώσουμε ότι στη συνάντηση συμμετείχαν οι κκ. Πέτρος Κρίκης, Αρχηγός Ελληνικής Αποστολής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Δημοσθένης Κακαργιάς, προπονητής του τμήματος πάλης της ΕΑΛ, Αστέριος Τσέτσιλας, Γενικός Γραμματέας ΕΑΛ «Πήγασος» και οι αθλητές κκ. Απόστολος Στάμος, Γεώργιος Στάμος και Ανδρέας Κλειούσης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω