Ο Βασίλης Ζούλιας κατέθεσε αγωγή ύψους 400 χιλιάδων ευρώ εναντίον της εταιρείας παραγωγής, η οποία είχε νοικιάσει τον χώρο του κι ενώ βάσει συμβολαίων έπρεπε να τον προστατεύσει, ξέσπασε φωτιά και υπέστη τεράστιες ζημιές.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας το πρωί της Τετάρτης 5/6 μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον λόγο που τον οδήγησε να καταθέσει την αγωγή.

«Δεν υπάρχει κάποια αντίδραση και επειδή δεν υπήρχε κάποια αντίδραση από την αρχή, αποφάσισα να κινηθώ νομικά από την επόμενη μέρα κιόλας. Η υπόθεση είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Ένιωσα αδικία σε ανθρώπινο επίπεδο, οπότε δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Θέλω να αποζημιωθώ για αυτή τη ζημιά. Μόνο που βλέπω τα καμένα, αναστατώνομαι», είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

«Έχει επηρεαστεί πολύ η δουλειά μου γιατί αυτά ήταν δείγματα που χρησιμοποιούσαμε. Τώρα δημιουργούνται καινούργια, αλλά παρόλα αυτά η ζημιά είναι ζημιά. Ήρθε η πυροσβεστική και υπάρχουν καταθέσεις από όλους. Εγώ τηλεφώνησα στην εταιρεία παραγωγής την επόμενη ημέρα σε πολύ ήρεμο τόνο αλλά αυτά που ακούστηκαν από την άλλη μεριά, τα άκουσαν και οι συνάδελφοί μου και έγιναν έξαλλοι», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Βασίλης Ζούλιας. 

Περισσότερα Εδω