Δύο νεαροί ηλικίας 20 ετών μεταφέρθηκαν, χθες λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ύστερα από επίθεση που δέχθηκαν από μια μεγάλη ομάδα ατόμων στην περιοχή των Αχαρνών. Το περιστατικό έγινε στις 11:30 την νύχτα στην συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αρκαδίου Κρήτης.

Σύμφωνα με την αστυνομία στην αρχή ένα ΙΧ ανέκοψε την πορεία άλλου οχήματος με τρεις επιβαίνοντες. Ο ένας ξέφυγε όμως οι άλλοι δύο δέχθηκαν σωματική βία και επίθεση με ξύλα από περίπου 20 άτομα που έσπευσαν στην περιοχή.

Στην συνέχεια οι εμπλεκόμενοι έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ οι δύο νεαροί που δέχτηκαν την επίθεση μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο. Οι έρευνες της αστυνομίας για την ταυτοποίηση, την σύλληψη αλλά και για το κίνητρο των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω