Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στον Βόλο παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας ενός 47χρονου επιχειρηματία, ο οποίος  είχε απασχολήσει τις Αρχές το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για τον Αργύρη Παγγουρέλια, ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε μάντρα οικοδομικών υλικών στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Η Αστυνομία αποδίδει το έγκλημα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ φαίνεται οτι υπήρξε καβγάς για τη διάθεση ναρκωτικών ουσιών.

Το φρικιαστικό έγκλημα έγινε χθες στις 17.30 το απόγευμα σε κατοικία που βρίσκεται στην οδό Ιωλκού, στη διασταύρωση με την περιφερειακή οδό. Το θύμα δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα και το κεφάλι, αλλά και χτυπήματα με σφυρί στο πρόσωπο και στο κρανίο. Στο σπίτι, ο άτυχος άνδρας είχε φτάσει λίγη ώρα νωρίτερα με έναν φίλο του για να συναντήσει δύο μέλη της οικογένειας στην οποία ανήκει η κατοικία.

Μετά το έγκλημα, οι φερόμενοι ως δράστες καθάρισαν τον χώρο με απόλυτη ψυχραιμία με ένα λάστιχο ποτίσματος και έβγαλαν το πτώμα στην αυλή, ενώ στη συνέχεια το εναπόθεσαν σε γειτονικό παρκάκι στην οδό Μελά 8.

Οι αστυνομικοί και οι άνδρες του ΕΚΑΒ αντίκρυσαν τον 47χρονο άνδρα σε μπρούμυτη στάση να κρατάει ένα μαχαίρι και δίπλα του να υπάρχει ένα σφυρί.

Τρία άτομα έχουν προσαχθεί και βρίσκονται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ενώ ένας από τους “φίλους” του θύματος διαφεύγει της σύλληψης και το έσκασε με το μηχανάκι του.

Περισσότερα Εδω