Μία πολύ χρήσιμη ιατρική συσκευή, απέκτησε το 9ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 έπειτα από πρωτοβουλία και ενέργειες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Ο Σύλλογος φρόντισε να προμηθευτεί ημερολόγια για το 2024 και να τα διαθέσει σε γονείς , κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και με πολύ ενθουσιασμό σε μια τέτοια κίνηση.

Η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη και χρειάζεται κάθε δυνατή πρόνοια και προστασία. Ο Σύλλογος θέλοντας να κάνει ένα “δώρο ζωής”, ένα βήμα προς την προώθηση της ασφάλειας και της προστασίας των μελών της σχολικής κοινότητας, προέβη στην αγορά του απινιδωτή τον οποίο παρέδωσε στη διευθύντρια και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου. Ο κύριος Σακελλαρίου γονέας του σχολείου παρουσίασε το μηχάνημα στους παρευρισκομένους που είναι κατάλληλο για χρήση σε ενήλικες και παιδιά . Επίσης ενημέρωσε και έδωσε πολύτιμες οδηγίες και συμβουλές σύμφωνα πάντα με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας.

Πολλά συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού σχολείου Λάρισας για την σκέψη και την εξαιρετική πρωτοβουλία τους. Πρόκειται για μια χρήσιμη επένδυση, που ευχόμαστε να είναι πάντα αχρείαστη!

Περισσότερα Εδω