Σε νέα βραδινή έξοδο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Γιάννη Αϊβάζη το βράδυ της Τετάρτης 25/9.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε -για ακόμη μια φορά- για το διαζύγιο από τη Μαρία Κορινθίου, τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό, αλλά και στο ενδεχόμενο να τον δούμε να δημιουργεί μια νέα σχέση.

«Δεν παραδεχτήκαμε τίποτα με τη Μαρία Κορινθίου. Βγήκε ένα δημοσίευμα, και απλά δεν διαψεύσθηκε γιατί, ποιος ο λόγος να ασχοληθείς με ένα δημοσίευμα που απλά είναι αλήθεια…. Γιατί θα πρέπει να πλακώνεσαι στο ξύλο με τον άλλον; Εμείς είμαστε δυο άνθρωποι, που δόξα τω Θεώ, όλα αυτά τα 17 χρόνια μεγαλώσαμε συζητώντας τα πάντα, καταλαβαίνοντας ο ένας τον άλλον και παίρνοντας αποφάσεις που θα είναι καλές και για τους δυο. Τι άλλο να σας πω;» είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Μπαίνεις σε πολύ εσωτερικά και προσωπικά πράγματα. Δε μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό. Όταν χωρίζουν δυο άνθρωποι, δε χωρίζουν μόνο στα λόγια αλλά και στα χαρτιά. Μέχρι όμως να φτάσουμε εκεί, έχει πολύ δρόμο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είναι καλά το παιδί μας, να μεγαλώνει καλά η κόρη μας και από εκεί και πέρα, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει» είπε ο ηθοποιός.

Ωστόσο, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας νέας σχέσης, ο Γιάννης Αϊβάζης απάντησε: «Αυτή τη στιγμή δε με ενδιαφέρει. Οι προτεραιότητές μου προς το παρόν είναι άλλες».

Περισσότερα Εδω