Η τηλεοπτική σειρά του Νίκου Φώσκολου, “Λάμψη” καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό για 14 ολόκληρα χρόνια. Μετά το τέλος της θρυλικής σειράς του ANT1 πολλοί από τους πρωταγωνιστές προχώρησαν αμέσως σε επόμενες δουλειές, ενώ κάποιοι άλλοι αποστασιοποιήθηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πρόταση που είχε δεχτεί προκειμένου να υποδυθεί τη Σάντρα στη σειρά, Λάμψη…

«Στο “Καλημέρα Ζωή”, πέρα από ένα σίριαλ, ήμασταν οικογένεια. Κάθε εβδομάδα τέσσερις ημέρες επί 12 ώρες. Περισσότερο από οικογένεια. Με τον Γιώργο Βασιλείου παίζαμε το πρωί στο Καλημέρα Ζωή και το βράδυ στο θέατρο Καλουτά οπότε βλέπαμε πιο πολύ ο ένας τον άλλον παρά μας έβλεπαν στο σπίτι μας. Τι κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς», είπε για τη συμμετοχή της στο Καλημέρα Ζωή.

Η Μαίρη Βιδάλη ανέφερε για τη “Λάμψη”: «Στη δεύτερη φορά ήταν πολύ απλό! Ήθελε να παίξω την Σάντρα στη Λάμψη. Όταν με πήρε τηλέφωνο όμως είχα κλείσει ήδη με τον θίασο μου να πάω, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Πάρλα, στον Καναδά. Και έτσι δεν έπαιξα την Σάντρα», αποκάλυψε για τον ρόλο που ανέλαβε τελικά η Λουκία Παπαδάκη.

Περισσότερα Εδω